Το πρόγραμμα του Περιστερίου για το BCL

 

Με ανακοίνωση σήμερα (18/07) η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, έκανε γνωστό το “καλεντάρι” της στους ομίλους του Basketball Champions League, ενώ σχετική ενημέρωση έγινε και για τα εισιτήρια διαρκείας.

Η πρεμιέρα του BCL θα βρει το Περιστέρι στην Γαλλία και στην έδρα της Λε Μαν, ενώ το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Σομπατέλι.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί επίσης τον κόσμο να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας, κλείνοντας την θέση του στο γήπεδο, με σημείο αναφοράς την συνέχεια της καλής αγωνιστικής εικόνας μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Oι “κυανοκίτρινοι” συνεχίζουν να κινούνται στο μεταγραφικό ”παζάρι” με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας, θέλοντας να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Το πρόγραμμα του Περιστερίου:

17/10: Λε Μαν – Περιστέρι
24/10: Περιστέρι – Σομπατέλι
07/11: Μάλαγα – Περιστέρι
21/11: Σομπατέλι – Περιστέρι
06/12: Περιστέρι – Λε Μαν

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Αγόρασε το εισιτήριο διαρκείας σου «Για την Πόλη και την Φανέλα!»

Το Περιστέρι bwin ξεκινάει και πάλι τη διαδρομή του για την καταξίωση. Σ’ αυτήν την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να ενισχύσει με τη φωνή του την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

αυτήν, που θα ιδρώνει καθημερινά στο γήπεδο πρώτα και πάνω απ’ όλα την Πόλη μας. Για το Περιστέρι μας!

Κλείσε και εσύ τη θέση σου στο γήπεδο «Για την Πόλη και την Φανέλα»…

Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 12 Ιουλίου και θα διαρκέσουν αυστηρά έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου.

Από τις 5 Αυγούστου και έπειτα οι δεσμευμένες θέσεις καθώς και οι εκπτωτικές τιμές παύουν να ισχύουν.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.peristeribc.gr, του δικτύου πωλήσεων της Ticketmaster, καθώς και από τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστερίου bwin (Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου»), Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α, Περιστέρι, 12131, Αίθουσα ΚΑΕ, καθημερινά από Τετάρτη 12 Ιουλίου (Δευτέρα – Παρασκευή) 17:30-20:30.

Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων της προηγούμενης σεζόν, καθώς και οι αγορές εισιτηρίων με εκπτωτικές τιμές, ειδικές κατηγορίες όπως παιδιά, οικογένειες, άνεργοι, ΑμεΑ αλλά και για τα court seats θα γίνονται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστέρι bwin (Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου»), Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α, Περιστέρι, 12131, Αίθουσα ΚΑΕ, καθημερινά από Τετάρτη 12 Ιουλίου (Δευτέρα – Παρασκευή) 17:30-20:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5760076». //ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ