Το… πινγκ-πονγκ των τοποθετήσεων ανάμεσα στους “αιώνιους”

 

Οι “πράσινοι” κατήγγειλαν τον προπονητή του Ολυμπιακού για υβριστική συμπεριφορά και εν συνεχεία προέβησαν σε νέα διευκρίνιση στην οποία αναφέρθηκαν στον 57χρονο τεχνικό.

Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για εξύβριση φιλάθλου και ανθρώπων της ΚΑΕ, προτού ακολουθήσει η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Λίγο αργότερα, η “πράσινη” ΚΑΕ προχώρησε σε νέα διευκρίνιση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρώτον, αναφερόμασταν στη συμπεριφορά του κ. Μπαρτζώκα απέναντι σε φιλάθλους και ανθρώπους της ομάδας μας κατά την έξοδό του από το παρκέ μετά το τέλος του αγώνα.
Δεύτερον, όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μπαρτζώκας δεν βρίζει ποτέ…».

Η απάντηση στην απάντηση συνεχίστηκε μεταμεσονύκτια από τις δύο ΚΑΕ. Ο Ολυμπιακός αναρωτήθηκε εάν «αναφέρονται σε αυτούς που πέταγαν ποτήρια στον Γιώργο Μπαρτζωκα όταν αποχωρούσε ή σε αυτούς που έσπρωχναν τον Χρήστο Μπαφέ ή σε αυτούς που μουντζώναν τον Σάσα Βεζενκοφ και του έλεγαν να πάει να γα..εί όταν αποχωρούσε τραυματίας και υποβασταζόμενος;»

Εν συνεχεία, οι “πράσινοι” τοποθετήθηκαν εκ νέου με πιο λιτό τρόπο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πηγαίντε για ύπνο και να θυμάστε ποιοι στα αλήθεια είστε…».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ