Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μπέικον στον αδερφό του

Ο πρώην “άσσος” του Παναθηναϊκού ανέβασε μια φωτογραφία με τον αδερφό του Ραχίμ, ο οποίος πριν μερικές μέρες έπεσε νεκρός σε συμπλοκή πυροβολισμών σε πάρτι στη Φλόριντα.

Ο αδελφός Μπέικον, ο “Χιμ” ασχολούνταν επαγγελματικά με την ραπ μουσική, έχοντας ως καλλιτεχνικό ψευδώνυμο το “350Heem

Στην σχετική ανάρτηση ο πρώην NBAer λέει:

«Ποτέ δεν θα υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψω την αγάπη μου για εσένα, αδελφέ μου. Ήσουν τα πάντα για εμένα, Χιμ. Αδερφέ, με έσπασες με αυτό. Δεν νομίζω ότι θα γίνω ξανά ο ίδιος που ήμουν.

Ο μικρός μου αδερφός…. Τρία χρόνια μικρότερος από εμένα. Η ίδια μαμά, ο ίδιος μπαμπάς. Ήμασταν τα δύο πρώτα παιδιά που απέκτησε η μαμά και τα καταφέραμε. Εσύ κι εγώ, τα καταφέραμε. Τρελό, πάντα πίστευα σε εσένα ό,τι κι αν έκανες. Την πρώτη φορά που άκουσα τη φωνή σου σε ένα κομμάτι, ήξερα τις δυνατότητές σου. Η φωνή σου και η μουσική σου είχαν έναν τρόπο να μιλάνε στους ανθρώπους. Είπα ότι τα καταφέραμε και οι δύο, γιατί τα καταφέραμε.

Υπέγραψες μια πραγματική συμφωνία και πήρες πραγματικά χρήματα από τη ραπ. Έμεινα τόσο έκπληκτος. Έμεινα έκπληκτος γιατί ήξερα ότι ξύνεις μόνο την επιφάνεια. Ήταν μόνο η αρχή. Ναι, τα κατάφερα πρώτος. Αλλά εσύ, θα ήσουν ο λόγος που φτάσαμε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, και το πίστευα με όλη μου την καρδιά. Αυτό δεν μπορεί να είναι αληθινό. Δεν θα είμαι ποτέ καλά. Δεν θα μπορέσω ποτέ να πω αντίο, ειλικρινά.

Και αυτό σίγουρα δεν είναι το τέλος, αδερφέ μου. Ορκίζομαι ότι αυτό δεν είναι. Θα σου μιλάω πάντα, κάθε ημέρα. Πάντα θα προσεύχομαι για εσένα. Θα είμαι πάντα εδώ δίπλα σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ, Χιμ. Καλές διακοπές. Ξέρω ότι είσαι δυνατός. Είσαι εκεί πάνω και γράφεις ραπ, καθώς μιλάω και μας χαμογελάς. Συνέχισε να χαμογελάς, συνέχισε να χαμογελάς για τον μεγάλο σου αδερφό. Σε αγαπώ, 350.»//ΓΡ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @dbacon

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ