Την Δευτέρα τα “μαγικά χαρτάκια” για Βέλγιο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΟΚ σχετικά με την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ενημέρωσε και για τα πακέτα που αφορούν την Α’ φάση του Ευρωμπάσκετ.

Στις 28 Αυγούστου η “Επίσημη Αγαπημένη” επιστρέφει για έναν επίσημο αγώνα στο ΟΑΚΑ 14 χρόνια μετά, κόντρα στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η ΕΟΚ καλεί τον κόσμο να γεμίσει για ακόμη μια φορά το γήπεδο. Παράλληλα, υπάρχει ενημέρωση και για όσους φίλους ενδιαφέρονται για πακέτα εισιτηρίων σχετικά με την Α’ Φάση του Ευρωμπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική μας ξεκινά της υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Mundobasket στις 25/8 στο Βελιγράδι, στην “τιτανομαχία” με την Σερβία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε τους αγώνες προετοιμασίας της και πλέον ήρθε η ώρα για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Η αρχή θα γίνει στο Βελιγράδι απέναντι στη Σερβία (25/8), αλλά η συνέχεια έχει και πάλι ΟΑΚΑ! Ελλάδα – Βέλγιο στις 28 Αυγούστου (20.00) σε έναν αγώνα που οδηγεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και παράλληλα είναι και ο τελευταίος, μόλις τρεις μέρες, πριν την αναχώρηση της επίσημης αγαπημένης για το Μιλάνο και το Ευρωμπάσκετ 2022!

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη Δευτέρα (22/8) στις 17.00 διαδικτυακά μέσω της ticketmaster. Ειδικά για τις courtside seats (80 και 100 ευρώ) θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν email στο tickets@basket.gr με την ένδειξη: Ελλάδα – Βέλγιο/courtside seats. Προτεραιότητα θα έχουν όσοι είχαν κλείσει ανάλογες θέσεις και στους αγώνες προετοιμασίας.

Η Εθνική Ομάδα επιστρέφει για έναν επίσημο αγώνα στο ΟΑΚΑ μετά από 14 χρόνια και αυτό που θα ήθελαν ο Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες του είναι να δουν για μία ακόμη φορά ένα γεμάτο γήπεδο και να νιώσουν την στήριξη του κόσμου, πριν μπουν στο αεροπλάνο για το μεγάλο φετινό ραντεβού της Εθνικής Ομάδας!

Εισιτήρια για το Ευρωμπάσκετ 2022

Η ΕΟΚ διαθέτει πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες της Α’ Φάσης του Ευρωμπάσκετ 2022 που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email με την ένδειξη «Ευρωμπάσκετ Μιλάνο» στο tickets@basket.gr και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ