Θωμόπουλος: «Έχουμε πλάνο τριετίας για την National League 1»

 

Ο προπονητής του Χολαργού μίλησε σε εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio για τους στόχους της ομάδας του ενόψει της επόμενης τριετίας. 

Ο Χολαργός επιβλήθηκε του Πρωτέα Βούλας με 89-84 και πήρε την πρόκριση για τη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο προπονητής των νικητών, Θανάσης Θωμόπουλος, έκανε τη δική του παρέμβαση σε εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio, μιλώντας για τους στόχους της ομάδας του την επόμενη τριετία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Θωμόπουλος:

Για την πρόκριση επί του Πρωτέα Βούλας, είπε: «Είχαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα βρεθεί απέναντί μας μια ομάδα πολύ καλή που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολους αγώνες».

Για το αν αυτή η νίκη-πρόκριση αποτελεί μήνυμα για το τι θέλει να κάνει ο Χολαργός κατά την επιστροφή του στις Εθνικές Κατηγορίες, τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμα, η δουλειά συνεχίζεται. Θέλουμε παραπάνω χρόνο. Το μοντέλο είναι να ανέβουν στην πρώτη ομάδα παιδιά από την ακαδημία, με την οποία έχουμε αρμονική συνεργασία. Θέλουμε να εξελίξουμε τα παιδιά και όποιος ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό θα είναι στην πρώτη ομάδα. Έχει γίνει σοβαρή δουλειά από τη διοίκηση, με εγκαταστάσεις, γυμναστήριο, εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτό βοηθά πολύ στην εξέλιξη».

Για το αν αυτή η παραγωγή αποτελεί την πρόταση του Χολαργού στο ελληνικό μπάσκετ, ανέφερε: «Ναι, είναι η πρότασή μας. Ο σωστός δρόμος είναι αυτός. Δεν είναι εύκολος, χρειάζονται εγκαταστάσεις ή όγκος παιδιών, αλλά είμαστε από τους τυχερούς».

Για τη συνέχεια στο Κύπελλο με τον Μίλωνα, υπογράμμισε: «Αυτό που λέω στους παίκτες μας είναι ότι το “ταβάνι” μας εμείς το καθορίζουμε. Ποτέ δε μπαίνεις στο γήπεδο για να χάσεις και ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει. Ο Μίλων είναι βέβαια από τις καλύτερες ομάδες στην Elite League . Σεβόμαστε πολύ τον κόουτς Καραγιάννη και τους παίκτες του Μίλωνα, όπως είμαι σίγουρος ότι θα μας σεβαστούν κι εκείνοι».

Για το στόχο του Χολαργού στο πρωτάθλημα της National League 2, δήλωσε: «Είχαμε βάλει ένα πλάνο τριετίας ώστε να φέρουμε την ομάδα στην National League 1 και το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε αρκετούς παίκτες από τον «κορμό» της ομάδας. Αποκτήσαμε παίκτες που θα μάς βοηθήσουν. Έχουμε βάθος σαν ρόστερ. Προέχει να έχουμε υγεία. Στόχος μας είναι, φυσικά, να πρωταγωνιστήσουμε».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ