Τάμπακ : «O Χεζόνια έχει την ποιότητα για τη Ρεάλ αλλά δεν θα αποτελεί την πρώτη επιλογή»

 

Η μεταγραφή του “Super Mario” στη “Βασίλισσα” προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Για να πρωταγωνιστήσει θα πρέπει να παλέψει δήλωσε o Kροάτης προπονητής, επισημαίνοντας πως ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Ζαν Τάμπακ εκθείασε το επίπεδο των Μαδριλένων και υποστήριξε ότι η δουλειά που γίνεται στη Ρεάλ δεν συγκρίνεται με καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Για το Χεζόνια τόνισε πως ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος και για να πρωταγωνιστήσει στη “Βασίλισσα” θα πρέπει να διεκδικήσει αρχικά τη θέση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάμπακ:

«Ο Χεζόνια είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, αλλά μέχρι στιγμής έπαιζε σε πιο χαμηλό επίπεδο από της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει δείξει το ταλέντο και την ποιότητά του, αλλά το να παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το ίδιο όπως με άλλες ομάδες. Ο Χεζόνια έχει την ποιότητα να πετύχει σ’ αυτό το επίπεδο, αλλά θα πρέπει να συνδυαστεί με άλλα πράγματα για να πετύχει και δεν εξαρτώνται όλα από εκείνον», δήλωσε αρχικά ο Ζαν Τάμπακ και πρόσθεσε:«Ο Χεζόνια θα πρέπει να προσαρμοστεί σε ένα σύστημα, όπου δεν θα είναι η πρώτη επιλογή και όχι η μόνη επιλογή. Αυτό είναι το μεγαλείο της Ρεάλ Μαδρίτης. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολλούς παίκτες με μεγάλη βαρύτητα, που είναι ποιοτικοί και όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν σ’ αυτό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ