Τα αποκαλυπτήρια για το Περιστέρι του Σπανούλη

 

Η ομάδα των “δυτικών προαστίων” ανακοίνωσε ότι το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου θα συστηθεί στο κοινό του διοργανώνοντας το 3ο τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”, όπου θα τιμήσει την μνήμη του άλλοτε παίκτη της ομάδας, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της Κλουζ Ναπόκα.

Οι “Πρίγκιπες” του Βασίλη Σπανούλη έχουν υψηλές βλέψεις ενόψει της νέας σεζόν και το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου, το κοινό τους θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την αγαπημένη τους ομάδα.

Με ανακοίνωσή του το Περιστέρι, έκανε γνωστό ότι το διάστημα 17-18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 3ο τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”, για να τιμηθεί η μνήμη του άλλοτε παίκτη του συλλόγου, με την συμμετοχή των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και της ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το 3ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» διοργανώνει η ΚΑΕ Περιστέρι τιμώντας τη μνήμη ενός σπουδαίου αθλητή του Συλλόγου, το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Η παρουσία της ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ προϊδεάζουν για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, όπου οι φίλοι του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το νέο ρόστερ της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ