Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για το Κολοσσός-Ιωνικός

 

Το απόγευμα της Παρασκευής (20/01) θα συσταθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ, για να επισπευθεί η έρευνα της αναμέτρησης, για την οποία έχει σταλθεί φάκελος στον Αθλητικό Εισαγγελέα.

Η ΕΟΚ συνεχίζει τις ενέργειές της για να προχωρήσει η έρευνα για τον αγώνα Κολοσσός Ρόδου- Ιωνικός για την 12η αγωνιστική της Basket League, όπου οι Ροδίτες πήραν άνετη νίκη με 89-48.

Η επιτροπή δεοντολογίας της Ομοσπονδίας, με δύο μέλη δικαστές, συνεδριάζει σήμερα (20/1) το απόγευμα, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να διευκολυνθεί η επίσπευση της διαδικασίας. Αυτό ήταν το επόμενο βήμα, μετά την απόφαση να στείλει φάκελο στον Αθλητικό Εισαγγελέα και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α), ζητώντας την επείγουσα διερεύνηση της αναμέτρησης, αλλά και την απάντηση της ΓΓΑ για την συλλογή στοιχείων.

Ο στόχος της επιτροπής δεοντολογίας είναι να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί τους αρμόδιους φορείς, καλώντας τους εμπλεκόμενους για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, θα ενημερωθούν η ΓΓΑ και ο Αθλητικός Εισαγγελέας.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ