Συνάντηση Λιόλιου με Μιζράχι

 

Ο πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται με την ομάδα του στην Αθήνα για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συμμετάσχει στο τέταρτο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, που διεξάγεται στον ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Στο πλαίσιο της παρουσίας των Ισραηλινών στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμον Μιζράχι, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Ένας εμβληματικός παράγοντας του ισραηλινού μπάσκετ, με πολυετή και έντονη παρουσία στα δρώμενα του αθλήματος στην Ευρώπη, τίμησε σήμερα με την παρουσία του την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο Σιμόν Μιζράχι, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΟΚ με την ευκαιρία της παρουσίας της Μακάμπι στην Ελλάδα για αγώνες προετοιμασίας και τη συμμετοχή της στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος τον υποδέχτηκε και συνομίλησε μαζί του, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσει από πρώτο χέρι ιστορίες και αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία του αθλήματος και στις οποίες ο Σιμόν Μιζράχι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο κ. Μιζράχι εξέφρασε τον σεβασμό του για την πορεία του ελληνικού μπάσκετ, βλέποντας και τις προθήκες με τα τρόπαια και οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν την πρόθεση διαρκούς και εποικοδομητικής συνεργασίας».

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ