Συγκλονισμένοι με τον κόσμο

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δε σταμάτησαν να μιλούν στιγμή για την παρουσία του κόσμου που ήταν απίστευτοι και έδωσαν επιπλέον ενέργεια στους παίκτες.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μίλησε στη μικτή ζώνη του «Σταρκ Αρένα» και δήλωσε στην ΕΡΑΣΠΟΡ: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήρθε στο Βελιγράδι και μας χάρισε μοναδικές στιγμές. Μας γέμισαν υπερηφάνια γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να ταξιδεύουν 12.000 άνθρωποι μέσα σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση για να μας ενισχύσουν με έναν μοναδικό τρόπο. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έκανε υπέρβαση με τη συμμετοχή στο φάιναλ-φορ. Θα θέλαμε να βρισκόμαστε εμείς στον τελικό αλλά ένα καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο μας έκοψε το δρόμο. Έτσι είναι το παιχνίδι. Και εμείς στο παρελθόν έχουν πάρει αγώνες με αυτό τον τρόπο. Πλέον, στόχος μας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Κοιτάζουμε μπροστά».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος, αλλά αυτό που έγινε αυτές τις μέρες δεν έχει ξαναγίνει. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, θα το καταλάβουμε στο μέλλον. Χάσαμε στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου και ο κόσμος τραγουδούσε. Είμαστε ευγνώμονες. Η ομάδα του Μέχρι τέλους έφτασε εδώ. Υπάρχουν ανοιχτά θέματα στην Ευρωλίγκα, μακάρι να μπει ένα salary cap για να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό προϊόν. Μπορεί να βρεθεί κοινή συνισταμένη, θα μπορούν έτσι όλες οι ομάδες να πάρουν το ευρωπαϊκό. Τώρα προέχει το πρωτάθλημα, να κλείσει ιδανικά αυτή η εξαιρετική χρονιά και να συνεχίσουμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ