Συγκινεί ο Σενγκέλια: «Η ψυχή μου πονά περισσότερο από τον ώμο μου»

 

Ο Γεωργιανός, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αγώνα κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και θα χάσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια, στάθηκε άτυχος, τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και έτσι δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμος και να συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική ομάδα της Γεωργίας, θα στερηθεί της υπηρεσίες του σταρ της στη διοργάνωση, με τον ίδιο να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Από τη μέρα που η Γεωργία ανέλαβε όμιλο στο Ευρωμπάσκετ η πρώτη μου σκέψη καθημερινά ήταν πώς θα είμαι έτοιμος για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τις δικές μου και τις δικές σας. Όμως στον αθλητισμό υπάρχουν συχνά τέτοιες άσχημες στιγμές. Η ψυχή μου πονά περισσότερο από τον ώμο μου, γιατί δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ με την εθνική ομάδα και να είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Είμαι βέβαιος πως τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν και θα αποκτήσουν περισσότερο κίνητρο και δύναμη από αυτή τη διαδικασία. Μην ανησυχείτε για μένα, έχω περάσει και παλιά πολλές φορές από τέτοια διαδικασία και πάντα επιστρέφω πιο δυνατός. Ευχαριστώ το Θεό που με έχει βοηθήσει να ξεπερνώ τέτοιες δυσκολίες. Τώρα στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια στην εθνική ομάδα»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ