Σπόλστρα: «Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον Ολαντίπο να ταλαιπωρείται έτσι»

 

Παρά τη νίκη της ομάδας του, ο τεχνικός των Χιτ στάθηκε στον τραυματισμό του γκαρντ του Μαϊάμι, ο οποίος ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από τέτοιου είδους καταστάσεις. 

Το Μαϊάμι εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και την απουσία του “Greek Freak”, επιβλήθηκε με 121-99, παίρνοντας έτσι προβάδισμα 2-1 στη μεταξύ τους σειρά για τα πλέι οφ του ΝΒΑ. Σαν… να μην έφτανε ο τραυματισμός του ηγέτη τους, Τζίμι Μπάτλερ, οι Χιτ είδαν και τον Βίκτορ Ολαντίπο περίπου 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα να τραυματίζεται στο αριστερό γόνατο, “παγώνοντας” το γήπεδο και αποχωρώντας από αυτό υποβασταζόμενος.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και της νίκης της ομάδας του, ο τεχνικός των Χιτ, Έρικ Σπόλστρα, στις δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε περισσότερο στον τραυματισμό του Ολαντίπο.//Γ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Χιτ, Έρικ Σποέλστρα:

«Θα εξετάσουμε την κατάστασή του αύριο και θα έχουμε μία καλύτερη απάντηση για εσάς. Αισθάνομαι πιθανότατα όπως ο κάθε ένας αυτή τη στιγμή…

Ήταν μία σπουδαία νίκη αλλά όταν βλέπεις έναν παίκτη να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο, ειδικά ένα πρόσωπο σαν τον Βικ που έχει περάσει τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια.

Δεν γνωρίζω για τι πρόκειται, οπότε δεν θέλω να πω κάτι. Δεν είναι καθόλου ωραίο συναίσθημα να βλέπεις τον Βικ στο παρκέ με αυτόν τον τρόπο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ