Σπανούλης: «Βάζουμε τη φιλοσοφία μας σιγά-σιγά»

 

Ο τεχνικός του Περιστερίου, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Χάποελ Χολόν με 87-82, για το κυπριακό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του έως σήμερα.

Σε δηλώσεις του, μετά την επικράτηση του Περιστερίου με 87-82 επί της Χάποελ Χολόν στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε πως μπαίνει η φιλοσοφία του στην ομάδα. Δήλωσε επίσης ότι οι παίκτες του φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών, σε ένα τεστ κόντρα σε πρωταθλήτριες ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα παιδιά. Βάζουμε τη φιλοσοφία μας σιγά-σιγά στην ομάδα. Είναι εξαιρετική ομάδα η Χάποελ Χολόν, είδαμε πόσο ανταγωνιστική ήταν με τον Ολυμπιακό. Εμείς θέλαμε να δούμε πως είμαστε απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες, ενός άλλου επιπέδου».

«Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, όμως τα παιδιά έχουν όρεξη και προσπαθούμε να βρεθούμε στον σωστό δρόμο. Δουλεύουμε και σε άμυνα και στο transition καθώς είναι στοιχεία που θέλουμε και να έχουμε στο παιχνίδι μας, αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να βγάζουμε υγεία».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Χάποελ Χολόν, Γκάι Γκούντες, υποστήριξε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι ενώ έχουμε και κάποιους τραυματισμούς. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, δεν μου αρέσει να χάνω και θέλω οι παίκτες να παλεύουν. Είναι σημαντικό να είμαστε ανταγωνιστικοί, το BCL είναι ισχυρό και οι παίκτες μου χρειάζονται χρόνο για να αφομοιώσουν το σύστημα. Το να ανταγωνίζεσαι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι είναι σημαντικό αυτή την χρονική περίοδο. Θα τα πάει καλά ο Σπανούλης, έχει καλούς παίκτες στην ομάδα του και κάνει πολύ καλή δουλειά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ