Σπανούλης: «Ευχαριστώ τη διοίκηση που πήρε τους παίκτες που είχαμε βάλει πρώτο στόχο»

 

Η ΕΣΑΚΕ προχώρησε σε αφιέρωμα για την ομάδα του Περιστερίου, με τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας να κάνει λόγο για την πορεία της ομάδας την περασμένη σεζόν, τα μεταγραφικά δρόμενα του καλοκαιριού αλλά και για την συνεργασία και την στήριξη της διοίκησης.

Ένα εκ των αφιερωμάτων που πραγματοποίησε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών είχε να κάνει με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, το Περιστέρι.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας του ΕΣΑΚΕ, αναφέροντας την δομή και τα επιτεύγματα του συνόλου του για την αγωνιστική σεζόν 2022/23. Στάθηκε στην εξέλιξη των παικτών του, η οποία τους οδήγησε σε άλλες ομάδες, υψηλότερου επιπέδου, πράγμα που τον κάνει να νιώθει ευχαρίστηση, αλλά για την στήριξη που λαμβάνει από την διοίκηση σχετικά με τα αιτήματα που κάνει για την αναβάθμιση της ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Μετά την περσινή μας πολύ επιτυχημένη χρονιά, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε ξανά σχεδόν όλη την ομάδα, γιατί οι περισσότεροι παίκτες μας έφυγαν για κάτι καλύτερο, παίζοντας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε βάλει κι εμείς ένα λιθαράκι σ’ αυτή την εξέλιξη. Φτιάξαμε μια καινούργια ομάδα με βάση την τάση της εποχής και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να παίξουμε το μπάσκετ που θέλω. Ευχαριστώ τη διοίκηση που πήρε τους παίκτες που είχαμε βάλει ως πρώτο στόχο.

Τώρα μένει μόνο η σκληρή προσπάθεια, καθώς δουλεύουμε πολύ προκειμένου να βάλουμε τις αρχές και τη φιλοσοφία μας. Να βρούμε τη χημεία και τους ρόλους, γιατί ξεκινάμε από το μηδέν. Κανένας προπονητής δεν θέλει να αλλάζει το ρόστερ του από τη μια σεζόν στην άλλη, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πάντα κοιτάμε προς το καλύτερο. Υπάρχει μεγάλη όρεξη και κίνητρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά..

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι ο έκτος παίκτης μας και είναι σημαντικό να τον έχουμε κοντά μας. Πέρσι μας βοήθησε σημαντικά, ώστε να κάνουμε μόνο τρεις ήττες όλη τη χρονιά στο γήπεδό μας. Καλώ τον κόσμο να έρθει, να στηρίξει την ομάδα και να την ενισχύσει όπως κάνει πάντα. Εύχομαι υγεία που είναι σημαντικό πράγμα, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».//ΓΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ