Σπανούλης: «Έχουμε υποχρέωση να εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά»

 

Στο Άλσος Περιστερίου το βράδυ της Πέμπτης (15/9) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συλλόγου των δυτικών προαστίων για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ο 40χρονος τεχνικός, μίλησε στην εκδήλωση αυτή, τονίζοντας μεταξύ άλλων είναι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες και όλα φαίνονται στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι χαρά που είμαστε εδώ να συστηθούμε στον κόσμο. Πολύ ωραία σκέψη του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα από το Περιστέρι. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά των ακαδημιών να τα εμπνεύσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μας. Μας συνδέει φιλία και ανθρώπινη σχέση, στάθηκε δίπλα μας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας. Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο και κόσμο που χαίρεται να έρχεται να μας βλέπει.

 Πιστεύω πως η μεγαλύτερη νίκη είναι να γεμίσει το γήπεδο και είναι η ευχή μου. Ο αθλητισμός έχει και άσχημες στιγμές και θέλουμε τη στήριξη και στις νίκες και στις ήττες. Κάθε φορά θα βάζουμε και ένα μικρό στόχο νέο για να πάμε στον επόμενο».

Για την διαχείριση των νέων παικτών της ομάδας, είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να δίνω ευκαιρίες. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και τα νέα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πάρουν αυτά που αξίζουν. Ο καθένας πρέπει να αποδείξει πως αξίζει τον χρόνο του. Δεν θα χαριστεί τίποτα σε κανένα. Θέλαμε να κάνουμε μία μείξη έμπειρων και νέων παιδιών».

Όσο για το πως έχτισε την ομάδα του Περιστερίου, επισήμανε: «Στη ζωή και το μπάσκετ τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλοι παίζουν μπάσκετ, όχι μόνο τα αστέρια. Δεν θέλω να βάλω πίεση στην ομάδα. Θέλω εγώ και τα παιδιά να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Η πίεση και τα λόγια μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Η ομάδα φτιάχτηκε για να παίξει ωραίο μπάσκετ, που θα ξέρει τι θέλει και θα δουλεύει για να φτάσει τα όριά της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ