Σούμποτιτς στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Ο Ολυμπιακός είναι απολαυστικός, χρειάζεται δουλειά ο Παναθηναϊκός» (audio)

 

Ο “Πίξι” μίλησε στην εκπομπή “Το Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” με τον Βαγγέλη Ιωάννου για την εικόνα των δυο “αιωνίων” στην Euroleague και στη συνέχεια της χρονιάς, ενώ σχολίασε και την αποχώρησή του από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. 

Ένα σημαντικό πρόσωπο για το ελληνικό μπάσκετ, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Το Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” με τον Βαγγέλη Ιωάννου και σχολίασε την εικόνα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού στην Εuroleague.

Ο “Πίξι” όσον αφορά τους “πράσινους” τόνισε πως χρειάζονται αρκετές αλλαγές, ξεκινώντας από την επιλογή ενός σταθερού προπονητή, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα τους, ενώ παράλληλα σχολίασε και την έλευση του Σάνι Μπετσίροβιτς στο “τριφύλλι”. Από την άλλη μεριά, ο Σούμποτιτς αναφέρθηκε και στην πορεία των “ερυθρολεύκων” στην Ευρώπη, τονίζοντας οι Πειραιώτες είναι ικανοί να φτάσουν ψηλά λόγω του ομαδικού πνεύματος που έχει.

Μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Σούμποτιτς αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως δεν πήγαν όλα όπως ήθελε και ήρθε με τη σειρά του και το “διαζύγιο” με την κυπριακή ομάδα. //

Ακούστε αναλυτικά το παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ