ΣΟΚ στους Λέικερς: Εκτός για αρκετό καιρό ο ΛεΜπρόν

 

Η είδηση που γίνεται γνωστή τις τελευταίες ώρες, με τον τραυματισμό του “Βασιλιά” ανησυχεί τους φίλους της ομάδας, καθώς αναμένεται να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πολλές εβδομάδες.

Ο ΛεΜρόν Τζέιμς τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρότερο τραυματισμό απ’ ότι αναμενόταν.

Συγκεκριμένα, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση από την ομάδα, η οποία χαρακτήρισε ως πόνο στο δεξί πόδι το πρόβλημα του “Βασιλιά”, με τον Σαμς Σαράνια να αναφέρει πως ο ΛεΜπρόν ενδέχεται να χάσει αρκετά μεγάλο διάστημα της σεζόν, κάτι που προκάλεσε την ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται πως θα χάσει το σημαντικότερο κομμάτι της σεζόν.

Οι Λέικερς κυνηγούν το θαύμα για να μπουν στα play-in, έχοντας ρεκόρ 29-32 και είναι στη 12η θέση. Με τον ίδιο να δηλώνρι μετά το All-Star Game πως τα 23 αυτά παιχνίδια που απέμεναν είναι από τα σημαντικότερα της καριέρας του, χωρίς όμως να γνωρίζει πως υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να χάσει μεγάλο μέρος αυτών.//

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ