Σλούκας: «Βασικός στόχος το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια κυριαρχίας του Ολυμπιακού»

 

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να ηγηθεί στη προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στους τίτλους και τις διακρίσεις, κάτι το οποίο τόνισε στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΕΣΑΚΕ ενόψει της νέα σεζόν.

Η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στους πράσινους ”τάραξε” τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πλέον με λίγες εβδομάδες να απομένουν για την επίσημη έναρξη της Basket League, ο 33χρονος γκαρντ θέλει να βάλει ”φρένο” στην διετή κυριαρχία της πρώην ομάδα του, ενώ – μεταξύ άλλων – στις δηλώσεις του έθεσε τους στόχους του Παναθηναϊκού και εξέφρασε ευχές και απόψεις για τη νέα σεζόν.

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και να είμαστε ενωμένοι. Ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι προφανώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε. Ελπίζω, με τη βοήθεια του κόσμου και της τύχης, να τα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες. Και όσον αφορά στους φιλάθλους να αγαπούν τις ομάδες τους, να είναι δίπλα τους και φυσικά να μείνουν μακριά από ακραίες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον ελληνικό αθλητισμό».//ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ