Σε συζητήσεις οι Λέικερς με τους Νετς για ηχηρό trade

 

Για την ανταλλαγή του Κάιρι Ίρβινγκ με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ συζητούν οι δυο οργανισμοί, με τον γκαρντ του Μπρούκλιν να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. 

Λος Άντζελες Λέικερς και Μπρούκλιν Νετς προσπαθούν να βρουν τη “χρυσή τομή” για να πραγματοποιήσουν ανταλλαγή μεταξύ των δυο αστέρων, των Κάιρι Ίρβινγκ και Ράσελ Γουέστμπρουκ σύμφωνα με το “Yahoo”.

Η ομάδα του Μπρούκλιν από τη μεριά της έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να προσθέσει στο πακέτο ανταλλαγής που έχει ζητήσει ο “Uncle Drew” και τον σουτέρ τους, Τζο Χάρις, ο οποίος αναρρώνει από το χειρουργείο που έκανε στον αριστερό του αστράγαλο. Το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ “αγγίζει” τα 38,6 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι “Λιμνάνθρωποι” από την άλλη πλευρά δεν εξετάζουν “ζεστά” την περίπτωση του Χάρις, ωστόσο τους ενδιαφέρει η προσθήκη του Σεθ Κάρι στο ρόστερ τους. Ο έμπειρος γκαρντ έχει συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο στα 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Φυσικά η ανταλλαγή θα εξελιχθεί πολύ διαφορετικά σε περίπτωση που οι Νετς προσθέσουν στο πακέτο της ανταλλαγής και τον άλλο αστέρα της ομάδας, Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος επίσης έχει ζητήσει ανταλλαγή στην αρχή της Free agency.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ