Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σκαραφίγκας!

 

Περήφανος για την πορεία του συνόλου του ήταν στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων μετά την κατάκτηση του τροπαίου της Elite League.

H ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε δύσκολα του Τρίτωνα με 76-73 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Elite League. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Αμαρουσίου, Γιώργος Σκαραφίγκας, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε σε όλη τη σεζόν και δήλωσε περήφανος για την άνοδο στα “σαλόνια” της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς Σκαραφίγκας:

«Συγχαρητήρια στον Τρίτωνα και στην ΕΟΚ. Υπάρχει ταπεινότητα στην ομάδα και αυτός είναι ο βασικός λόγος που η ομάδα συνεχίζει να πορεύεται, είτε χάνει είτε κερδίζει. Η κυρία Γκουζίνη είναι σύζυγός μου, για όσους δεν ξέρουν. Δεν είναι εδώ επειδή είναι σύζυγός μου, αλλά επειδή είναι μια πολύ καλή προπονήτρια. Στο δρόμο τής είχα πει ότι θα αποβληθώ, δεν το λέω χαριτολογώντας, είναι πραγματικότητα. Τα παιδιά και εμείς είμαστε περήφανοι και εκείνοι πρέπει να είναι για τους εαυτούς τους. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες όλο το χρόνο. Και ο τρόπος που σήμερα δεν παράτησαν το ματς δείχνει ότι έχουν… μεγάλα. Όταν φύγω από το Μαρούσι, θα ήθελα να είναι η επόμενη προπονήτρια η Βασιλεία. Αξίζει και δεν είναι κανένας σε αυτή την ομάδα για άλλους λόγους. Το αποτέλεσμα τα δείχνει όλα».

Στη συνέχεια, η Βασιλεία Γκουζίνη δήλωσε τα εξής:

«Έγινε όλο γρήγορα, με την αποβολή του κόουτς. Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει την άνοδο. Εγώ απλώς συνέχισα το έργο του κόουτς Σκαραφίγκα, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από το να ακολουθήσω το πλάνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ