Σε νέο πόστο ο Γιανκούνας (Video)


Χρέη
assistant General Manager είναι έτοιμος να αναλάβει ο πρώην ψηλός της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Αγωνίστηκε 18 χρόνια (2003-2009 και 2010-2022) με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας και πλέον ο Παούλιους Γιανκούνας, είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα στη μπασκετική του καριέρα και να γίνει βοηθός GM στην ομάδα του Κάουνας.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο podcast της ομάδας, ο Γιανκούνας παραδέχτηκε πως ετοιμάζεται να γίνει το «δεξί χέρι» του General Manager της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτεγιούνας.

Συγκεκριμένα, ο Γιανκούνας είπε τα εξής:

«Συναντήθηκα με τον Μοτιεγιούνας χθες. Η νέα μου θέση θα είναι assistant GM. Είναι περίεργο μιας και δεν υπήρξα ποτέ το “δεξί χέρι” κάποιου στην καριέρα μου. Πλέον θα είμαι το “δεξί χέρι” του Παούλιους Μοτιεγιούνας. Όλα είναι καινούργια για εμένα. Συνειδητοποίησα πως οι αθλητές δεν είναι οι μόνοι που πρέπει να περνάνε έλεγχο για την υγεία τους

Όλα είναι καινούργια από την άποψη ότι τώρα συνειδητοποιώ πως λειτουργούν όλες οι διαδικασίες. Τώρα βλέπω τα πάντα από μέσα και πως λειτουργεί ο μηχανισμός. Αυτό είναι το μέλλον μου. Είμαι νέος εδώ. Θέλω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορώ.

Δεν μπορώ ακόμα να πω τίποτα γιατί τα έγγραφα δεν έχουν υπογραφεί. Οι συζητήσεις με κάποιους παίκτες είναι σε πρώιμο στάδιο, κάποιοι έχουν ήδη δεχτεί πρόταση και κάποιοι άλλοι βρίσκονται ακόμα στην διαδικασία επεξεργασίας. Κάποιες θέσεις έχουν προτεραιότητα. Αν λειτουργήσει σωστά χτίζει τις άλλες θέσεις γύρω από κάποιους παίκτες. Έτσι λειτουργεί».

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ