Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Μ. Βρετανία στη Λάρισα

 

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, μπορούν να προμηθευτούν τα “μαγικά χαρτάκια” από τη Δευτέρα 20/6.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων. Το παιχνίδι θα γίνει στη Λάρισα, και θα είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθεί παιχνίδι της Εθνικής, στη συγκεκριμένη πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το ραντεβού έχει κλειστεί: Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 30 Ιουνίου, στις 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης την Μεγάλη Βρετανία, στον τελευταίο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Θα είναι η πρώτη φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στη Λάρισα!
Οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν δίπλα στην επίσημη αγαπημένη και να την στηρίξουν, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μέσω διαδικτύου από σήμερα (20/6) στις 14.00 στο basket.gr.
Τη θέση σας μπορείτε να κλείσετε και τηλεφωνικά στο 211 1996007.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ και 15€. Τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση).»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ