Σανόγκο: «Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Ο φόργουορντ του Άρη μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την Σλασκ Βρότσλαβ για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης του Eurocup κάνοντας τον δική του προσέγγιση για το τρόπο που οι συμπαίκτες του θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση.

Ο Ίσμαελ Σανόγκο είναι μια επιλογή της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη που μπορεί να προσφέρει λύσεις μέσα στην ρακέτα. Η αναμέτρηση με την Σλασκ Βρότσλαβ είναι άκρως σημαντική για του “κίτρινους” καθώς με την νίκη κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης του Eurocup.

Οι δηλώσεις του Ίσμαελ Σανόγκο:

«Νιώθω πολύ καλά για την επιστροφή μου. Το αυριανό παιχνίδι θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλο παιχνίδι που έχουμε παίξει. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας στην άμυνα».

«Σίγουρα μου έχει λείψει. Ήμουν στο γήπεδο, όμως όταν αγωνίζεσαι είναι διαφορετικό, οι φίλαθλοι μας δίνουν ενέργεια και μου έχει λείψει αρκετά το συναίσθημα αυτό».

 «Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντική, αλλά αντιμετωπίζουμε το αυριανό παιχνίδι όπως αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν όλα τα υπόλοιπα. Προσπαθούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας σε κάθε δεκάλεπτο και δεν κοιτάμε το ποιος είναι ο αντίπαλος ή τι αποτελέσματα έχει, απλά παλεύουμε για την νίκη».//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ