Ραζνάτοβιτς: «Ο Σίμανιτς θα επιστρέψει όταν πρέπει»

 

Ο γνωστός μάνατζερ βρέθηκε με τον παίκτη που συνεργάζεται, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος του φετινού MundoBasket και με ανάρτησή του στα social media, ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει ο Σέρβος στη δράση όταν νιώσει έτοιμος. 

Ο Μπόρισα Σίμανιτς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αγώνα της Εθνικής Σερβίας με το Νότιο Σουδάν στο φετινό MundoBasket της Άπω Ανατολής, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του νεφρό.

Ο εκπρόσωπος του Σέρβου, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, βρέθηκε με τον Σίμανιτς και πραγματοποίησε ανάρτηση στα social media με μία κοινή τους φωτογραφία, τονίζοντας πως ο 25χρονος φόργουορντ θα επιστρέψει στην ενεργό δράση όταν πρέπει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς:

«Πρώτη επίσκεψη στο γραφείο μετά από έναν από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς που δέχθηκε ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ. Μετά από όλα όσα πέρασε, η συνάντησή μας ήταν γεμάτη θετική ενέργεια και ξεκάθαρα σχέδια για πλήρη μπασκετική ανάκαμψη όταν έρθει η ώρα.

Όμως, το καλύτερο από όλα (σσ. είναι ότι η συνάντηση ήταν) γεμάτη πνεύμα, γέλιο, φιλοδοξία για επιστροφή στο γήπεδο στο υψηλότερο επίπεδο. Σήμερα ο Μπορίσα έδειξε, όπως έκανε και στη Μανίλα, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο, τη δύναμη του χαρακτήρα του και ότι δεν υπάρχουν εμπόδια για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ