Ράντονιτς: «Είμαστε ακόμα στην αγορά για προσθήκη παίκτη»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στη media day των “πρασίνων”. αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, αλλά και στο τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, με δηλώσεις του στη media day των “πρασίνων”, αναφέρθηκε στο δύδκολη παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις, στο τι θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στο γεγονός ότι βρίσκεται σε αναζήτηση ενίσχυσης ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράντονιτς:

Για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού: «Η Ζαλγκίρις είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση. Κερδίζουν εντός και εκτός έδρας και παίζουν εξαιρετικά και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Παίζουν με πολλή ενέργεια. Φυσικά, έχουν κίνητρο, επειδή έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην οκτάδα και ίσως για κάτι περισσότερο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό ματς, παιχνίδι επαφής, πολύ physical. Σε αυτή την ομάδα μπορείς να δεις την επιρροή που έχουν οι Λιθουανοί παίκτες στο παιχνίδι της. Θα πρέπει ο στόχος μας να είναι και στα 40 λεπτά να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε για τη νίκη».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για ένα physical game. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Να είμαστε έτοιμοι και στα 40 λεπτά για να παλέψουμε και φυσικά να δώσουμε τα πάντα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς: «Για αυτό το ματς, οι Μποχωρίδης και Μαντζούκας είναι εκτός. Για τους υπόλοιπους παίκτες, θα αποφασίσουμε την ημέρα του αγώνα».

Για το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ: «Σήμερα μπορώ να πω ότι είμαστε ακόμα στην αγορά για προσθήκη παίκτη».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ