Ράντονιτς: «Δεν ξέρω κάτι για τον Ποτσέκο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, για τα δημοσίευματα των τελευταίων ημερών, που φέρνουν τον Ιταλό συνάδελφό του κοντά σε συμφωνία με το “τριφύλλι”

Ο Μαυροβούνιος προπονητής σίγουρα αισθάνθηκε… άβολα όταν χρειάστηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον υποψήφιο αντικαταστάτη του. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά του σχόλια, στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα των πρώτων 30 λεπτών και την κατακόρυφη πτώση της απόδοσης στην τελευταία περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ καλό το ξεκίνημα του αγώνα για μας. Η άμυνά μας ήταν όπως πρέπει να είναι. Αποκτήσαμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο δεχτήκαμε 31 πόντους στην άμυνα, κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον Κολοσσό να πλησιάσει. Σε ένα ματς Κυπέλλου αυτό που μετρά είναι η νίκη. Έχουμε λιγότερες από 24 ώρες πλέον για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τα σενάρια περί ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο: «Ειλικρινά δεν ξέρω κάτι για αυτό και δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Εστιάζω στο επόμενο παιχνίδι».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ