“Αποσύρθηκαν” από το Κύπελλο Σοφάδες και Τρίτων

“Αποσύρθηκαν” από το Κύπελλο Σοφάδες και Τρίτων

Δύο ακόμη ομάδες προκρίθηκαν άνευ αγώνα στη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών. Μετά τις Ελευθερούπολη και Ηρακλής ΚΑΕ 2022, οι Αμύντας και Σταυρούπολη έφτασαν… ξεκούραστα στη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του θεσμού.

Συγκεκριμένα, αδυναμία συμμετοχής δήλωσε ο ΓΣ Σοφάδων, ο οποίος βάσει προγράμματος αντιμετώπιζε τον Αμύντα και ο Τρίτων, ο οποίος ήταν αντίπαλος της Σταυρούπολης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Λόγω αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Σοφάδων στον αγώνα ΓΣ Σοφάδων – ΑΟ Αμύντας της 12/10/2022 για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ Αμύντας με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΑΟ Τρίτων στον αγώνα Σταυρούπολη ΕΚ – ΑΟ Τρίτων της 12/10/2022 για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Σταυρούπολη ΕΚ με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ