“Απολογιστική” συνάντηση ανάμεσα σε Λιόλιο και Ιτούδη

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός τα είπαν το πρωί της Παρασκευής (8/9) και έκαναν τον απολογισμό για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο MundoBasket 2023.

Την πρώτη τους εκτενή συνάντηση, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο MundoBasket 2023, είχαν το πρωί της Παρασκευής (8/9) στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, με τον προπονητή της “Γαλανόλευκης”, Δημήτρη Ιτούδη.

«Την πρώτη τους εκτενή συνάντηση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο κύπελλο, είχαν σήμερα (8/9) στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ευάγγελος Λιόλιος με τον προπονητή της Εθνικής, Δημήτρη Ιτούδη.

Οι δύο άνδρες σε άριστο κλίμα έκαναν τον απολογισμό των πεπραγμένων του φετινού καλοκαιριού, συζητώντας με λεπτομέρειες όλη την πορεία από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και έδωσαν έμφαση, είναι ότι η Εθνική ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Έλληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ