“Ανοιχτός” για Τορόντο ο Ντουράντ

 

Στην ομάδα που του στέρησε το πρωτάθλημα το 2019 είναι πιθανό να βρεθεί ο Αμερικανός σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς, με βάση όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Κάτι παραπάνω από υπαρκτό φέρεται να είναι το σενάριο να αγωνιστεί στο Τορόντο για λογαριασμό των Ράπτορς ο Κέβιν Ντουράντ. Ο 33χρονος ζήτησε από την ομάδα του να γίνει ανταλλαγή και σχεδόν όλο το NBA θέλει τις υπηρεσίες του. Δεν έχουν, όμως, όλες οι ομάδες ικανά πακέτα για να πείσουν τους Νετς και ομάδα που θα διεκδικεί πρωτάθλημα ώστε να “ψήσουν” τον Ντουράντ. Οι Καναδοί είναι μια από τις εξαιρέσεις, μιας και μπορούν να κάνουν και τα δύο από τα παραπάνω, με διαφορετικούς τρόπους.

Για την ακρίβεια, μπορούν είτε να προσφέρουν ανταλλάγματα με βάση τον κορυφαίο ρούκι της σεζόν, Σκότι Μπαρνς είτε να “θυσιάσουν” τον Πάσκαλ Σιάκαμ. Βέβαια, όποιος από τους δύο κι αν είναι η επιλογή, θα τον ακολουθήσουν τουλάχιστον 1-2 συμπαίκτες του και κάποιες επιλογές πρώτου γύρου για ντραφτ. Από εκεί και πέρα, ο “KD” δεν θα έλεγε όχι στο Τορόντο.

Άλλωστε, η ομάδα που θα “χτιστεί” γύρω του θα μπορεί να διεκδικήσει άμεσα το πρωτάθλημα. Επίσης, το γεγονός ότι πρόκειται για έναν οργανισμό που διοικείται με μπασκετικές αρχές ενώ έχει και έναν από τους κορυφαίους προπονητές βοηθάει το εν λόγω σενάριο. Το τελευταίο, αλλά και σημαντικό για έναν άνθρωπο σαν τον Ντουράντ, είναι ότι ολόκληρη η πόλη αλλά και η… χώρα θα τον “λατρέψει” άμεσα και θα τον “θεοποιήσει” αν καταφέρει να φέρει ένα πρωτάθλημα στη “Σκόσιαμπανκ Αρίνα”. Οι μνήμες από όλα όσα συνέβησαν με τον Κουάι Λεόναρντ πριν τρία χρόνια είναι… φρέσκες.

Το δημοσίευμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ