Πρόστιμο σε Περιστέρι από τον ΕΣΑΚΕ, απαλλάχτηκε ο Παναθηναϊκός

 

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με πρόστιμο 1.500 ευρώ, για τα όσα έγιναν στο ματς με τους “πράσινους”, ενώ στον αντίποδα, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν απαλλάχτηκε για την κατηγορία της ενδυμασίας. 

Το Περιστέρι τιμωρήθηκε από την διοργανώτρια αρχή για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, με πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ, ενώ για το “τριφύλλι” αποφασίστηκε η απαλλαγή για την παράβαση ενδυμασίας του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ):
α) ειδικό χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ για τη ρίψη ομάδος αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου καθώς και
β) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη στις 14-10-2023.
Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) της κατηγορίας για παράβαση σχετικά με την ενδυμασία των μελών του τεχνικού της επιτελείου, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 14-10-2023». //ΝΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ