Πρώην αθλητής UFC κατηγόρησε τον ΛεΜπρόν για χρήση ουσιών

 

Ο Σέιλ Σόνεν έκανε μια αποκάλυψη που αναμένεται να συζητηθεί, αναφέροντας πως έχει τον ίδιο προμηθευτή με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Σέιλ Σόνεν, πρώην αθλητής του UFC, κατηγόρησε ανοιχτά τον ΛεΜπρον Τζέιμς για χρήση ουσιών, δικαιολογώντας τα λεγόμενά του, με την αποκάλυψη πως έχουν τον ίδιο προμηθευτεί.

Αξίζει να σημειωθεί η καριέρα του διακόπηκε λόγω τιμωρίας για χρήση αναβολικών…

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 


«Αν ο ΛεΜπρόν ήξερε τι κάνει ο ΛεΜπρόν… Υπάρχουν παίκτες που λένε ότι δεν έχει σημασία… Όμως έχει σημασία. Αν ήξεραν τι κάνουν αυτά τα πράγματα θα το καταλάβαιναν αυτό. Έχουμε τον ίδιο προμηθευτή, οπότε ξέρω τι κάνει».

Και συπλήρωσε: «Υπάρχει μόνο ένας γκόλφερ που το κάνει αυτό. Υπάρχει η τριάδα ουσιών: Ερυθροποιητίνη, αυξητική ορμόνη και τεστοστερόνη ή αλλιώς η… θεραπεία του Λανς Άρμστρονγκ. Μόνο ένας γκόλφερ το κάνει και είναι ο Τάιγκερ Γουντς. Κάποιοι λένε ότι δεν έχει σημασία. Έχει όμως σημασία.

Η ερυθροποιητίνη έχει σημασία και αυτός είναι ο λόγος που την παίρνει ο ΛεΜπρόν. Η ερυθροποιητίνη αυξάνει τα κόκκινα αιμοσφαίρια, κάτι που σου δίνει μεγαλύτερη αντοχή, ώστε να παίξεις σε όλο το παιχνίδι και να είσαι εξίσου αποδοτικός στην πρώτη και την τέταρτη περίοδο. Η ερυθροποιητίνη είναι ο βασιλιάς τον σκευασμάτων».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ