Πρόεδρος Ερ. Αστέρα: «Ο Ράντονιτς μας ανακοίνωσε πως φεύγει με email»

 

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μαυροβούνιου τεχνικού από την ομάδα του, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που επέλεξε να του το ανακοινώσει. 

Στην επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα. Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, δήλωσε απογοητευμένος για τον τρόπο με τον οποίο, ο Μαυροβούνιος τεχνικός γνωστοποίησε στην ομάδα πως αποχωρεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεμπόισα Τσόβιτς:

«Καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεστε για ονόματα, αλλά θέλω να καταλάβετε γιατί δεν βγάζουμε τα ονόματα στη δημοσιότητα. Επίσης, όπως βλέπετε και εσείς υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προπονητών που θέλουν να αναλάβουν τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα δεν μπήκε σε καμία διαδικασία συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων με κανέναν, από την στιγμή που δεν είχε λάβει την οριστική απάντηση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο προπονητής δεν μας έδωσε την απάντησή του με απευθείας επικοινωνία αλλά με email, μέσω του μάνατζέρ του. Τώρα, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι προπονητές και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Ο Ερυθρός Αστέρας του έκανε μία καλή πρόταση. Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασίας μας, αλλά για να ολοκληρωθεί μία συμφωνία θέλει… δύο. Περιμέναμε την απάντησή του μέχρι τις 30 Ιουνίου. Θέλαμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα, ώστε να ξεκινήσουμε την αναζήτηση παικτών όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά που γράφονταν στον Τύπο τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν αλήθεια, ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα μειώσει το μπάτζετ και ότι δεν θα έχει φιλοδοξίες τη νέα σεζόν. Εδώ το σταματάω. Η ομάδα ευχήθηκε και επίσημα καλή τύχη με τον Παναθηναϊκό, στον πρώην προπονητή της. Είμαι χαρούμενος που αναγνωρίστηκε η δουλειά του, μέσα από τις επιτυχίες που είχαμε μαζί!».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ