Πρίντεζης: «Έλα ρε Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» (ΦΩΤΟ)

 

Ο Παναθηναϊκός ΑμέΑ αποχαιρέτησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, έναν αθλητή υπόδειγμα του ελληνικού μπάσκετ, τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, που έβαλε τέλος στην σπουδαία καριέρα του.

Η ομάδα ΑμέΑ του Παναθηναϊκού, με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο λογαριασμό της στα social media, αποχαιρέτησε έναν αθλητή υπόδειγμα του ελληνικού μπάσκετ, τον Γιώργο Πρίντεζη, που έβαλε τέλος στην σπουδαία καριέρα του. Με μια φωτογραφία, φέρνει στο φως μια ιστορία από το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ΑμέΑ που είχε γίνει στο ΣΕΦ πριν λίγες μέρες, με τον πρώην αρχηγό των “ερυθρόλευκων” να λέει μεταξύ άλλων: «Έλα ρε Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;».

Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Παναθηναϊκού ΑμέΑ:

«Αν και ήσουν πάντα στη…λάθος πλευρά της ιστορίας εντούτοις κρατάμε ότι: κάτι λάθος συνθήματα και κάτι περίεργες δηλώσεις στην πάροδο του χρόνου πριν τη λήξη της καριέρας σου… ωρίμασαν σε «Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» και με παρότρυνση τρίτου προσώπου από την ομάδα σου απαθανατιστήκαμε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ΑμεΑ πινμγκ πονγκ στο ΣΕΦ. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις Γιώργο Πρίντεζη…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ