Πρίντεζης: «Δεν είχαμε στόχο το Final-4, δουλέψαμε αρκετά» (audio)

Ευδιάθετος και αισιόδοξος για τη φετινή παρουσία της ομάδας του στα ημιτελικά της διοργάνωσης ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, Γιώργος Πρίντεζης, στη Συνέντευξη Τύπου για το Final-4 της Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας του στα φετινά ημιτελικά του θεσμού ως μεγάλο προνόμιο, ενώ παράλληλα δήλωσε πως ο πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού δεν ήταν να φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου φόργουορντ:

«Δεν ακούγεται τόσο καλό αυτό που λες ότι είμαι εδώ μετά από είκοσι χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο για μένα και τον σύλλογο να βρισκόμαστε εδώ, στο Final Four. Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν, δεν είχαμε εξ αρχής ως στόχο ότι θα πάμε στο Final Four. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε και να φτάσουμε ως εδώ, κάτι που κάναμε. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος, που μαζί με τους συμπαίκτες μου, είμαι εδώ, σε ακόμη ένα Final Four. Κάποιες φορές συνηθίζουμε να μιλάμε για τις παλιές συμμετοχές σε Final Four. Οι παίκτες όμως ξέρουν πόσο σκληρά έχουν δουλέψει για να φέρουν την ομάδα εδώ. Είμαι τυχερός γιατί έχουμε κι άλλα παιδιά στην ομάδα που έχουν την σχετική εμπειρία, οπότε μπορούμε να δώσουμε κάποιες συμβουλές στους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος όμως πως όλοι ξέρουν τον δρόμο και θα κάνουν το καλύτερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ