Πρέκας: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτών των παιδιών»

 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πορτογαλία για την πρόκριση, παρά την ήττα με έξι πόντους, τονίζοντας πως η προσπάθεια των αθλητριών ήταν σπουδαία. 

Η Εθνική γυναικών ηττήθηκε με 66-60 εκτός έδρας από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας, ωστόσο κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση της τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πέτρος Πρέκας, αναφέρθηκε στην πρόκριση, στο αγωνιστικό κομμάτι της “γαλανόλευκης”, αλλά και στην προσπάθεια των αθλητριών του. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Πρέκας:

«Είναι πολύ σημαντικό που περάσαμε και μαθηματικά. Είναι σημαντικό για την προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά αυτά και συνεχίζουμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δεν μας ταίριαζε καθόλου ο ρυθμός του, ούτε το είδος άμυνας που έπαιζε η Πορτογαλία. Ήταν πολύ σκληρή. Μας έβγαλε τελείως εκτός ρυθμού. Εϊχαμε μεγάλο πρόβλημα να μεταφέρουμε την μπάλα, είχαμε πρόβλημα στο ρυθμό, ήταν μεγάλες επιθέσεις και κάναμε κάποιες φορές βεβιασμένα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να βρούμε έναν λίγο καλύτερο ρυθμό και παρότι χάσαμε δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά αυτά και πήραμε την πρόκριση. Αξίζουν αυτές οι αθλήτριες αυτά που έχουν πετύχει και η σημερινή εικόνα δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είναι η ομάδα και την εικόνα της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ