Ποτσέκο: «Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Η Ιταλία ηττήθηκε από τις ΗΠΑ με 100-63 και έμειναν εκτός της συνέχειας του MundoΒasket, με τον προπονητή της “Σκουάντρα Ατζούρα” να στέκεται στην εικόνα της ομάδας του και την πορεία του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος  στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

O Τζιαμάρκο Ποτσέκο δεν μπόρεσε να μην μιλήσει για την αγωνιστική εικόνα των αθλητών του στα παιχνίδια του Mundobasket, αλλά και την μαχητικότητα τους βλέποντας τον Μέλι να “ματώνει” την φανέλα της χώρας του. Στην συνέχεια μίλησε για την ομάδα των ΗΠΑ και για το επίπεδο των ομάδων που αγωνίζονται σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Τζιαμάρκο Ποτσέκο:

«Όλοι πίστευαν ότι δεν είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Οι παίκτες μου ήρθαν εδώ και έφτασαν στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η αντίδραση του Μέλι σημαίνει τα πάντα για εμένα. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να σας πω. Μπορούμε να φύγουμε τώρα. Καταλαβαίνετε τι παίκτες παίζουν σε αυτό το τουρνουά.

Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν αξίζαμε και να παίξουμε απέναντι στις ΗΠΑ. Ήμασταν πρώτοι στον όμιλό μας. Αυτό είναι όλο. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Αγαπώ όλους τους παίκτες μου. Τους αγαπούσα και πριν από το ματς, τους αγαπώ και τους σέβομαι ακόμη περισσότερο τώρα».//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ