Πέσιτς: «Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι τον καθρέφτη»

 

Ο προπονητής τη εθνικής Σερβίας μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στα μέχρι τώρα φιλικά, ενώ αναφέρθηκε στους επερχόμενους αγώνες της με Ελλάδα και Τουρκία πριν το Ευρωμπάσκετ 2022.

Η Εθνική ομάδα της Σερβίας έχει αποδυναμωθεί αρκετά λόγω τραυματισμών που έχει, ωστόσο πάντα παραμένει μια ισχυρή “δύναμη” για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και σίγουρα αποτελεί φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά που έδωσε, έδωσε το “σύνθημα” για το παιχνίδι της 25ης Αυγούστου κόντρα στην Ελλάδα, ενώ τέλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν, τονίζοντας πως έχουν μιλήσει και οι παίκτες του μεταξύ τους και έχουν κοινούς στόχους και πλάνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς:

«Όπως είπα πριν φύγουμε για τα φιλικά, τα παιχνίδια ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Προπονηθήκαμε και δουλέψαμε πολύ, αλλά είναι τελείως διαφορετικό όταν παίζονται τα παιχνίδια. Οι νίκες είναι πάντα καλές για αυτοπεποίθηση, αλλά είναι σημαντικό που χρησιμοποιήσαμε αυτά τα τρία παιχνίδια για να τα πάμε καλύτερα και να είμαστε μαζί στο δρόμο. Οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους, συναναστράφηκαν, συζήτησαν και συμφώνησαν για όσα έρχονται. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, όχι στον καθρέφτη. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τα ματς με Ελλάδα και Τουρκία. Ήταν μια καλή περιοδεία, τρεις αγώνες σε τέσσερις ημέρες είναι λίγο κουραστικοί, αλλά προσπαθήσαμε να δώσουμε σε όλους μια ευκαιρία και έτσι να παραμείνουμε φρέσκοι, αλλά και να συνεργαστούμε ταυτόχρονα».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ