Πέσιτς: «Και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό»

 

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε ο τεχνικός της Σερβίας για την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ ενόψει του τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου, τονίζοντας ότι και τα δυο σύνολα βρίσκονται δίκαια στους δυο φιναλίστ.

Την ομοιογένεια και την συνοχή χαρακτήρισε ως πιο δυνατό “εργαλείο” για την ομάδα του Πέσιτς.

Ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αποθέωσε το σύνολο της Γερμανίας, προσθέτοντας ότι δίκαια βρίσκονται οι δυο ομάδες στον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς:

«Και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ομαδικό μπάσκετ. Σεβόμαστε όλοι τη Γερμανία. Το πιο σημαντικό στοιχείο τους είναι η συνοχή. Παίζουν μαζί 4-5 χρόνια. Παίζουν εξαιρετικά μαζί. Το έδειξαν εδώ στη Μανίλα. Είναι αήττητοι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές. Κι εμείς έχουμε παίξει ομαδικά, με καλή άμυνα, με τρανζίσιον, με αιφνιδιασμούς και καλό μπάσκετ.
Ένας τελικός είναι πάντα ξεχωριστός. Έχω καλές αναμνήσεις από τη Γερμανία. Η εμπειρία μου εκεί με βοήθησε πολύ και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές. Έφτασε σε αυτό το επίπεδο ως προπονητής εκεί. Είμαι πολύ κοντά στο γερμανικό μπάσκετ και έχω πολλούς φίλους εκεί. Η οικογένεια μου μένει στο Μόναχο».//ΓΓ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ