Πέσιτς για Γιόκιτς: «Τίποτα δεν είναι γνωστό ακόμα»

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, μίλησε για την ενδεχόμενη παρουσία του ηγέτη των Νάγκετς στο Παγκόσμιο Κύπελλο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως όλα εξαρτώνται από το που θα φτάσει η ομάδα του Ντένβερ στο ΝΒΑ. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της Σερβίας:

«Γνωρίζουμε από αυτή την κατάσταση ότι σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ του NBA και της FIBA, οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία 28 ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τίποτα δεν είναι γνωστό ακόμα, ίσως ο Γιόκιτς κερδίσει το ΝΒΑ. Πόσο καιρό θα παίζουν, πώς θα εξελιχθούν όλα και πόσο μακριά θα φτάσει ο Μπογκντάνοβιτς με την Ατλάντα… Οι παίκτες της Euroleague μόλις άρχισαν να παίζουν δυναμικά, κάθε παιχνίδι είναι playoffs.

Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε τον Ιούνιο, όταν όλα έχουν τελειώσει, να καλέσουμε τους υποψηφίους που τελείωσαν το παιχνίδι, ας πούμε, να είναι εκεί για λίγες μέρες, να δει ο ένας τον άλλον, να κάνουμε κοινές προπονήσεις και να δώσουν εξετάσεις πριν τις ετήσιες διακοπές. Κακή προετοιμασία – κακά αποτελέσματα, αυτός είναι ο κανόνας. Ας πάρουμε το καλύτερο και ας προετοιμαστούμε καλά. Αυτό είναι προτεραιότητα».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ