Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Βύρλας

Ο 24χρονος σέντερ είναι ο μεγάλος… άτυχος του Πανιωνίου, καθώς υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού κι έσω πλαγίου συνδέσμου, όμως η επέμβασή του ήταν επιτυχημένη και πλέον στρέφεται στην αποκατάστασή του.

Ο Παναγιώτης Βύρλας που πριν τρεις μήνες ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πανιωνίου, στελέχωνε το ρόστερ της με σκοπό την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Basket League.

Τα προβλήματα όμως για τους “κυανέρυθρους” συνεχίζονται καθώς ο 24χρονος σέντερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω πλαγίου συνδέσμου και θα χάσει μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής δράσης.

Ο σέντερ με καταγωγή από το Λυγουριό, υποβλήθηκε χθες (06/09) σε επιτυχημένη επέμβαση και τώρα στρέφεται στην αποκατάστασή του, με τους ιθύνοντες του “Ιστορικού” να βρίσκονται δίπλα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Ο Παναγιώτης Βύρλας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Ορθοπεδικό Χειρουργό και γιατρό της ομάδας, Δρα. Γιάννη Τσαπακίδη, στην Βιοκλινική Αθηνών, την Τετάρτη 6/9.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, με επικεφαλής τον GM, Χρήστο Μαγγίνα, τον Team Manager, Γιάννη Δαλλέ και τον προπονητή, Περικλή Ταυρόπουλο καθώς επίσης ο γυμναστής, Γιάννης Θεοδοσίου και συμπαίκτες του Παναγιώτη, βρέθηκαν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Εκεί μίλησαν με τους γονείς του αθλητή κι ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Όσοι δεν κατάφεραν να είναι παρόντες, επικοινώνησαν με τον Παναγιώτη για να του δώσουν τις ευχές τους.

Στην «οικογενειακή σέλφι» διακρίνονται οι Χρήστος Μαγγίνας, Γιάννης Δαλλές, Περικλής Ταυρόπουλος και Στέλιος Χάλαρης μαζί με τον Παναγιώτη Βύρλα ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη (7/9).

Υπενθυμίζουμε ότι ο αθλητής της ομάδας υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού κι έσω πλαγίου συνδέσμου όταν τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (1/9).

Τον συνοδεύουν οι ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και φυσικά όλη η ομάδα θα είναι στο πλευρό του».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ