Πάσπαλι: «Θρύλοι του μπάσκετ της χώρας θεωρούνται αδιάφοροι, χρειαζόμαστε έναν ξένο παίκτη»

 

Σε συνέντευξη του ο σπουδαίος Σέρβος πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και Άρη δήλωσε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στο Σέρβικο μπάσκετ και πως η εθνική του έχει ανάγκη έναν νατουραλιζέ.

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της χώρας του ο θρύλος του σέρβικου μπασκετ Ζάρκο Πάσπαλι, μιλώντας μεταξύ άλλων για την ανάγκη της Σερβίας για έναν ξένο παίκτη και πως έτσι θα κερδίσουν μετάλλια. Αναφέρθηκε επίσης και στον αείμνηστο Ντόυσαν Ίβκοβιτς ο οποίος είχε μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τώρα το μπάσκετ της χώρας,  15 χρόνια πριν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου:

«Τα πράγματα δεν πάνε καλά στην εθνική μας εδώ και πολύ καιρό. Θρύλοι του μπάσκετ της χώρας μάλλον θεωρούνται αδιάφοροι πλέον, επειδή όλα αυτά που φωνάζαμε δεν εισακούστηκαν. Βιώνουμε την αποτυχία, είναι αναπόφευκτο. Προειδοποιήσαμε για αυτό πριν από χρόνια, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδειξε αυτά τα προβλήματα πριν από 15 χρόνια. Δεν δουλεύουμε όπως δουλεύαμε. Είμαστε μία χώρα του μπάσκετ, αλλά είναι ερώτημα ποια είναι η κατεύθυνσή μας. Δεν είναι κριτήριο απλώς να συμμετάσχουμε σε μία διοργάνωση, αλλά πρέπει να νικάμε. Μπορούμε να μιλάμε για χρόνια για τα προβλήματα του σερβικού μπάσκετ και σίγουρα δεν δεχθήκαμε σωστά το πρόγραμμα της FIBA»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ