Παρελθόν από Εθνικό και οδεύει προς Σχηματάρι ο Βασιλόπουλος

 

Η ομάδα του Πειραιά έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο γκαρντ, ο οποίος έχει επαφές με την ομάδα του Νίκου Οικονόμου στην Elite League.

Ο Φώτης Βασιλόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Εθνικό Πειραιώς, ο οποίος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μαζί του και τον ευχαρίστησε για όλα όσα έχει προσφέρει. Ο πολύπειρος γκαρντ, σε έξι αγώνες μέτρησε 16.4 πόντους κατά μέσο όρο, 16 εύστοχα τρίποντα και σχεδόν διπλάσιο αριθμό σε ασίστ.

Μάλιστα, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του φαίνεται πως θα είναι η νεοφώτιστη ομάδα της Elite League, Ερμής Σχηματαρίου. Το σύνολο του Νίκου Οικονόμου θέλει να ενισχυθεί στην περιφέρεια και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πολύπειρο γκαρντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Φώτη Βασιλόπουλο. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίζουν μαζί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Φώτης αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και έχει προσφέρει τα μέγιστα, όπως έκανε και τη φετινή σεζόν. Η αποχώρηση του δεν επηρεάζει τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο πλευρών και η πόρτα του Εθνικού παραμένει πάντα ανοιχτή.

Ευχαριστούμε τον Φώτη Βασιλόπουλο για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ