«Παραμένει στον πάγκο της Σλοβενίας ο Σέκουλιτς»

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σλοβενίας, σε απολογισμό που έκανε μετά την αποτυχία της χώρας του να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει ο προπονητής.

Η Σλοβενία δεν κατάφερε να προκριθεί στο Ολυμπιακό Τουρνουά στο Παρίσι. Σε δηλώσεις του ο Ματέι Έριαβετς τόνισε πως παρά την αποτυχία ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 θα το τηρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για να είσαι επιτυχημένος θα πρέπει να όλα να πάνε καλά. Πετύχαμε το 2017 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν τα καταφέραμε φέτος στην Ελλάδα. Αρκετοί διεθνείς όπως οι Τσάντσαρ, Μούριτς, Χρόβατ, Νίκολιτς και φυσικά ο Ντόντσιτς ήταν τραυματίες και δεν ήταν καλά σωματικά και πνευματικά. Παράλληλα, είχαμε ένα απαιτητικό γκρουπ και παίξαμε με Κροατία και Ελλάδα, που δίκαια μας νίκησαν».

«Ο προπονητής, ο οποίος έχει δεχθεί πολλά βέλη, τα τελευταία χρόνια μας οδήγησε σε διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, ενώ αγωνίστηκαν για εκείνον οι Λούκα Ντόντσιτς και Βλάτκο Τσάντσαρ, αλλά και παίκτες Ευρωλίγκας… Δεν βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με εκείνον. Δεν παίζει μπάσκετ εκείνος, αλλά εκείνοι που είναι στο παρκέ. Ξέρω ότι έχουμε πολλούς προπονητές του… δρόμου, αλλά κανείς από εκείνους δεν καθορίζουν την πολιτική της ομοσπονδίας και δεν το θα κάνουν στο μέλλον». //ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ