Παραμένει για ακόμη έναν χρόνο η Παυλοπούλου

 

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διεθνή πλέιο μέρικερ και αρχηγό της ομάδας για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Παυλοπούλου, αρχηγό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ για τη σεζόν 2023-24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Παυλοπούλου για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για τη σεζόν 2023-24.

Η διεθνής πλέι μέικερ και αρχηγός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να ενισχύει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Παυλοπούλου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη η τιμή που παίζω γι’ αυτή τη φανέλα κι ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση είναι κοντά μας και το δείχνει σε κάθε περίσταση γι’ αυτό και τους ευχαριστώ προσωπικά. Συνεχίζουμε την πορεία μας κι εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες και τίτλους στην ομάδα μας»!//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ