Ομοσπονδία Κροατίας: «Οι παίκτες μας δέχθηκαν επίθεση πρώτα φραστική και μετά σωματική»

Οι Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς μετά την ήττα της "Χρβάτσκα" από την Ελλάδα (80-69) στον τελικό του Προοολυμπιακού Τουρνουά, βγήκαν σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, για να χαλαρώσουν.

Οι δύο παίκτες πρωταγωνίστησαν σε καυγά και η ομοσπονδία της Κροατίας, έβγαλε ανακοίνωση, για να υπερασπιστεί τους δύο ΝΒΑερς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Μετά τον τελικό αγώνα του Ολυμπιακού προκριματικού τουρνουά στην Ελλάδα και ένα κοινό δείπνο, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την συνεισφορά τους και στην συνέχεια τους άφησε ελεύθερους, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά σε διάφορους προορισμούς σύμφωνα με το ανάγκες των παικτών.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολων προετοιμασιών και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση πριν επιστρέψουν στα σπίτια ή τους συλλόγους τους. Ενώ βρισκόμασταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχθηκαν επίθεση πρώτα φραστική και μετά σωματική, κάτι που φυσικά τους έκανε να αμυνθούν. Ήταν ένα βραχύβιο περιστατικό που διεκόπη από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ