Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπάγερν

 

H “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρηση με τους Βαυαρούς στο ΣΕΦ (8/12, 21:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου εξέδωσε ο Ολυμπιακός, που ενημέρωσε το κοινό του για το τι ισχύει ενόψει του παιχνιδιού με την γερμανική ομάδα στο φαληρικό στάδιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα με την FCBAYERNMUNICH της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 08/12/2023 με ώρα έναρξης 21:15, η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται:

  • Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007.
  • Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ από την Πέμπτη 07/12/2023 και ώρες 10:00 έως 18:00 και την ημέρα του αγώνα Παρασκευή 08/12/2023 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 50€, 70€, 100€, 120€, 150€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

  • Συνιστάται η χρήση μάσκας.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ