Οικονόμου: «Το 2023, η ευχή για ειρήνη να γίνει πραγματικότητα σε όλη την υφήλιο»

 

 

Ο νυν προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου και άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων, έκανε δηλώσεις για το νέο έτος και αναφέρθηκε στην παρουσία του στη βοιωτική ομάδα.

Ο Ερμής Σχηματαρίου έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για όσα είπε ο Νίκος Οικονόμου και συνοδεύτηκε με μία όμορφη φωτογραφία για το νέο έτος.

Αναλυτικά:

«Το 2022 ήταν μία χρονιά σταθμός για την ομάδα μας. Ο Ερμής Σχηματαρίου έζησε τη χαρά της ανόδου στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το όραμα μας έγινε πραγματικότητα και αυτό οφείλεται, όχι σε μένα, αλλά σε όλους τους παίκτες, όσους φόρεσαν την φανέλα του συλλόγου και όσους τη φορούν σήμερα. Γιατί αυτοί γράφουν ιστορία με όσα κάνουν στο παρκέ.
Παράλληλα, όμως, ήταν μία δύσκολη χρονιά. Όχι για εμάς. Μην ξεχνάμε ότι βορειότερα στην Ευρώπη μαίνεται ένας πόλεμος και όσο κι αν εμείς μιλάμε για μπάσκετ, υπάρχουν ψυχές που χάθηκαν, υπάρχουν ψυχές που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται ακόμα και σήμερα.
Εύχομαι το 2023 η ευχή για ειρήνη να γίνει πραγματικότητα σε όλη την υφήλιο. Εύχομαι επίσης, το μπάσκετ που τόσο αγαπούμε και εργαζόμαστε για αυτό να ανοίξει ακόμα περισσότερο την αγκαλιά του και να δεχθεί ακόμα περισσότερο κόσμο.
Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή χρονιά με υγεία!»

Νίκος Οικονόμου.

#happynewyear #2023 #piece


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ