Οικονόμου: «Ο Ερμής είναι δική μου ομάδα, έχω ένα όραμα»

 

Ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου μίλησε για την ομάδα που έχει “φτιάξει” φέτος, τη νίκη επί του Αμαρουσίου, τη στήριξη του κόσμου, αλλά και το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο web radio της ΕΟΚ:

Για τον Ερμή Σχηματαρίου: «O Ερμής είναι δική μου ομάδα. Μια ομάδα στην οποία πήγα όταν ήταν στη Γ’ Εθνική και σιγά σιγά, βήμα-βήμα φτάσαμε στην Elite League. Έχω ένα όραμα, ένα σχέδιο με κάποιους ανθρώπους μαζί, έχουμε φτιάξει αυτό το κλίμα στην ομάδα και έχουμε καταφέρει αυτά που έχουμε καταφέρει σε λίγο χρονικό διάστημα, να βρίσκεται μια ομάδα μικρή πληθυσμιακά στη Elite League και να παίζουμε με ομάδες σαν το Μαρούσι, το Ψυχικό, τον Ηρακλή. Είναι πρωτόγνωρο για όλη την περιοχή, αλλά έχει «αγκαλιάσει» όλη αυτήν την προσπάθεια και έτσι μάς δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε, να προσπαθούμε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε Σάββατο».

Για τη νίκη επί του Αμαρουσίου: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξέραμε ότι υπήρχε κούραση γι’ αρκετούς παίκτες μας, λόγω του παιχνιδιού μεσοβδόμαδα με τον Πανερυθραϊκό, και γι’ αυτό είπαμε ότι θα πάρει το παιχνίδι όποιος το θέλει περισσότερο. Δεν το παρατήσαμε ποτέ, παρ’ ότι ήμασταν συνεχώς πίσω στο σκορ και περάσαμε για πρώτη φορά μπροστά στα 33» πριν το τέλος με το τρίποντο του Αλέξη Κυρίτση. Εκεί ήταν πολύ δύσκολο να γίνει η ανατροπή απ’ το Μαρούσι, μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση, τα παιδιά ήξεραν ότι δε γινόταν να το χάσουν το ματς σε εκείνο το σημείο. Είμαι ικανοποιημένος με όλη την προσπάθεια των παιδιών. Κανείς παίκτης δε μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει και αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου. Είμαι της άποψης ότι ο προπονητής κάνει την ομάδα και οι παίκτες τον προπονητή. Έτσι θέλω να κάνω ένα πολύ καλό σύνολο, μια ομάδα, να παίζουν ο ένας απ’ τον άλλον. Είμαι πολύ τυχερός που τα προηγούμενα χρόνια είχα τους κατάλληλους παίκτες να φανεί το έργο μου και μέχρι τώρα τα δίνουν όλα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ήταν στόχος μας όλο αυτό. Πέσαμε πάνω στον κορωνοϊό, όπου στα τέλη του 2ου γύρου στη Β’ Εθνική τα μέτρα άλλαξαν για το θέμα του κόσμου στο γήπεδο, αλλά τώρα πάλι γέμισε το γήπεδο. Ο στόχος μας ήταν να βλέπουμε ένα γήπεδο γεμάτο. Ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» όλη αυτήν την προσπάθεια και κάθε Σάββατο είναι ένα τρομερό γεγονός για το μέρος του Σχηματαρίου και για τις γύρω περιοχές. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους εδώ να βλέπουν ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα».

Για το επερχόμενο (29/10) παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Δεν το βλέπω σαν δοκιμασία, θα το έλεγα εμπειρία για κάποια παιδιά. Κάποια παιδιά είναι νέα, δεν έχουν ξαναπαίξει σ’ αυτό το γήπεδο. Πάμε σ’ ένα παιχνίδι που υπάρχει φαβορί και σαν brand name και σαν ομάδα. Νομίζω θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα 40’ του αγώνα και πραγματικά θα πάρουμε αυτό που θα δείξουμε μες στο γήπεδο. Κανένα αποτέλεσμα δεν κρίνεται πριν ξεκινήσει το παιχνίδι».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ