Οικονόμου: «Αφήσαμε το στίγμα μας ανάμεσα σε παραδοσιακές ομάδες στην κατηγορία»

 

Ο 50χρονος προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου κι άλλοτε μπασκετμπολίστας, έκανε το δικό του απολογισμό για τη φετινή πορεία της ομάδας του, τονίζοντας πως το πρόσημο είναι θετικό.

Ο Ερμής Σχηματαρίου τερμάτισε όγδοος στη φετινή χρονιά της Elite League, που αποτέλεσε και την πρώτη στην ιστορία του, ωστόσο αποκλείστηκε από το Ψυχικό στη φάση των playoffs. Ο Νίκος Οικονόμου, πάντως, τόνισε πως το πρόσημο της φετινής χρονιάς είναι θετικό για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μία δύσκολη σεζόν τέλειωσε το απόγευμα της Τετάρτης για εμάς και σίγουρα το πρόσημο που μπορούμε να βάλουμε είναι θετικό. Η φετινή Elite League ήταν ένα τρομερά απαιτητικό πρωτάθλημα και στην πρώτη μας παρουσία μπήκαμε στα playoffs και αφήσαμε το στίγμα μας ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες με παράδοση στην κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και όλα τα παιδιά που ήρθαν από την αρχή της σεζόν και μαζί χτίσαμε τη φετινή σεζόν, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι για την πορεία της ομάδα μας. Καλοί αθλητές, μα κυρίως εκπληκτικοί χαρακτήρες που έγιναν μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, έχοντας μία άψογη συνεργασία, τόσο με τους βοηθούς μου, όσο και με το ιατρικό επιτελείο .Όλοι τους είχαν την ίδια δίψα να προσφέρουν στην ομάδα και το project μας. Πάνω από όλα, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που έδινε το παρόν σε όλα τα παιχνίδια μας, χειροκροτούσε τις προσπάθειες της ομάδας μας και αγκάλιασαν τους παίκτες μας, τόσο μετά από μεγάλες νίκες, όσο και στις απρόσμενες ήττες. Αυτός όμως είναι ο αθλητισμός, χαρές και λύπες μαζί.
Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους χορηγούς του Ερμή. Δίχως αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Τους ευχαριστώ που πίστεψαν σε όλη αυτή την προσπάθεια από την αρχή μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος και ο καθένας πρόσφερε στο όραμα μας με το δικό του τρόπο. Είναι σπουδαίο για εμάς που επιχειρηματίες με πολύ βαρύ πρόγραμμα, έβρισκαν χρόνο για να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα μας. Ο Ερμής Σχηματαρίου είναι ένας σύλλογος που εκπέμπει υγεία, ακριβώς γιατί οι άνθρωποι αυτοί που ανέφερα είναι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια μας. Ο Ερμής εξελίσσεται, μεγαλώνει και αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του συλλόγου μας. Ο Ερμής Σχηματαρίου είναι ο πρεσβευτής μιας ολόκληρης κοινωνίας και θα συνεχίσει να μεγαλώνει, να εξελίσσεται και να κάνει αυτό που ξέρει με τον τρόπο που ξέρει. Τίμια και περήφανα»!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ