Οι «Πάνθηρες» αποθεώνουν Βεργίνη και προειδοποιούν την διοίκηση

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στα "σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ και προσπαθεί χα "χτίσει" την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στα πλάνα προπονητή και διοίκησης δεν ήταν ο Βεργίνης με τον οποίο την λύση της συνεργασίας ανακοίνωσε η ΚΑΕ της Νέας Σμύρνης.

Οι οργανωμένη οπαδοί των “κυανέρυθρων” με ανακοίνωσή τους απωθέωσαν τον Δημήτρη Βεργίνη, ενώ “έκρουσαν καμπανάκι” προς την διοίκηση. Μάλιστα αναφέρθηκαν και στον Γιάνκοβιτς…

Η ανακοίνωση:

«Κάποιοι παίκτες περνούν και φεύγουν χωρίς να αφήσουν πίσω τους, τίποτα.

Υπάρχουν και περιπτώσεις που θα θυμόμαστε για πάντα την προσφορά τους, τη συμπεριφορά τους απέναντι στο Σύλλογο και στον κόσμο.

Μια τέτοια είναι ο Δημήτρης Βεργίνης. Που μετά από δυο παλαιότερες θητείες, πήρε την απόφαση να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2022, στη Β’ Εθνική, αποτελώντας τον αρχηγό, τον ηγέτη του Πανιωνίου Γ. Σ. Σμύρνης, τόσο εκείνη τη σεζόν, όσο και στην Α2.

Μητσάρα, ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερες. Ήσουν ένας άνθρωπος που βγήκε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Και (δυστυχώς λέμε εμείς), δεν θα είσαι στο ρόστερ της Α1.

Θα είσαι πάντα ένα κομμάτι, που έγραψε τη δική του ιστορία. Ο κόσμος της ομάδας δεν ξεχνά ποτέ…

ΥΓ.1 Προς τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας το παρακάτω μήνυμα.

Ορισμένες φορές, οι προσωπικές κόντρες, οι φιλοδοξίες και το… αγύριστο κεφάλι, πέφτουν σε γκρεμό όταν πρόκειται για κάποια πρόσωπα, που προσέφεραν στο παρελθόν και θέλουν να προσφέρουν, να βοηθήσουν το Σύλλογο να πάει ψηλά.

Μια τέτοια είναι ο Δημήτρης Βεργίνης. Υπάρχει και άλλη μια. Με όνομα βαρύ… Αλλά σε αυτό το θέμα θα επανέλθουμε πολύ σύντομα.

«Σημαίες» του Συλλόγου χρήζουν μεγαλύτερου σεβασμού και πολυ καλύτερης μεταχείρισης… Για δείτε ξανά κάποια πράγματα…

ΥΓ.2 Για κάποιους από εσάς, ο Πανιώνιος αποτελεί μια εταιρεία. Και πολύ καλά κάνετε, να επενδύετε τα χρήματά σας.

Για μας, τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης είναι κάτι διαφορετικό. Είναι η καθημερινότητά μας, η ζωή μας, το σπίτι μας.

Δυστυχώς, αντιλαμβανόμαστε χρόνο με το χρόνο, πως η σχέση ανάμεσα στην ομάδα και στον κόσμο, απομακρύνεται. Υπάρχει τεράστια δυσκολία της διοίκησης να αφουγκραστεί τον κόσμο του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης.

Χτυπάμε το καμπανάκι, όσο είναι νωρίς. Τα χρήματά σας, να πιάσουν τόπο. Ελάτε πιο κοντά στον κόσμο.

ΥΓ.3 Και επανερχόμαστε. Το όνομα «Γιάνκοβιτς», είναι τόσο βαρύ, που γενιές Πανιώνιων οπαδών, χωρίς να έχουν γνωρίσει τον Μπόμπαν, στο γήπεδο βγάζουν ψυχή, τραγουδώντας γι’ αυτόν.

Μπόμπαν σ’ αγαπάμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε……..».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ